Levänen

Pyssyt tulee pitää KOKONAAN pussissa/laukussa saapuessasi pelialueelle. IKEA-kassista sojottava rynkky tai tarkkuuskivääri saa hyvinkin nopeasti valveutuneet soittamaan viranomaisille asiasta. MUISTA, Liikut erittäin julkisella ja vilkkaalla alueella!

Erityishuomioita: VAIN ennalta määrätyt henkilöt saavat järjestää pelejä.

Pysäköinti pelialueelle tullessa:

ABC:n eteläpäädyn (IKEAN pääty) pysäköintialueelle on lupa ja suotavaakin jättää autot pelien ajaksi, josta sitten voi käppäillä jalkakäytävää pitkin kohti keskustaa, jonka varrelta lähtee polku pelialueelle. Jos jostain syystä joudut tulemaan autollasi lähemmäksi niin tien varteen auton jättäessäsi pidä huoli, että se on varmasti reilusti pientareen puolella. Kummassakin tapauksessa tulee käyttää niin paljon kimppakyytejä kuin mahdollista, jotta minimoimme toiminnastamme syntyvän haitan ja ihmetyksen.

Pelialueelle pääseminen:

Pelialueelle ei saa oikaista alueen eteläpäädyssä olevan asutuskeskuksen lävitse, vaan Leväsentien kävelytietä pitkin, josta ylitetään autotie turvallisesti.

Kun kuljet tietä 553 (Leväsentie) keskustasta kohti Pitkälahden ABC:ta niin viimeisessä alamäessä ennen Karttulantien risteystä alkaa oikealla puolella tietä kaide. Tuosta kaiteen kohdalta lähtee polku metsään. Tuo polku vie offarin läheisyyteen. Alla olevat kuvat näyttävät mistä polku lähtee ja missä offari sijaitsee.